Navigation Menu+

Wie kies jij uit als ringendrager?

Posted on 14 februari 2015

*Ace, het ringenmeisje*

Ace | RingendragerTijdens de voorbereiding van de ceremonie stel ik natuurlijk de vraag:
“Hoe gaan we het met de ringen doen, wat hebben jullie bedacht?”

Hoe leuk is het dan om een antwoord te krijgen die anders is dan anders. Zo ook bij Edwin & Cynthia, zij trouwden op Valentijnsdag 2015 en hun steun & toeverlaat Ace mocht de ringen brengen. Met een speciaal ‘honden’ kussentje.

Bij Maaike en Ivo (mei 2014) verliep het heel anders. Tijdens ons gesprek gaven ze aan dat ze het lastig vonden, want… een aantal (schoon)zussen/ vriendinnen hadden al bedacht dat juist hun dochtertje de aangewezen persoon was om de ringen te komen brengen. Lastig, lastig, want ze wilden met geen van allen ruzie of iemand voortrekken. In het gesprek kwam ook naar voren dat oma een belangrijke rol speelt in Maaike haar leven.

“Kan oma de ringen brengen?”, vroeg ik. “Wie kan er nou jaloers zijn op oma?” Zo gebeurde het, oma heeft aan mijn arm de ringen naar het bruidspaar gebracht. Onverwachts had ze daar ook nog hele mooie woorden bij!

Ben jij nog op zoek naar een leuk idee of alternatief als ringkussentje? Op de website van ThePerfectWedding heb ik er een aantal voor je gevonden. Pinterest┬áis natuurlijk ook een hele goede plek om leuke ideetjes op te doen. En anders… brainstormen we er lekker op los tijdens ons gesprek. Ondertussen heb ik vele manieren voorbij zien komen en kunnen we er vast nog een paar bij bedenken.