Navigation Menu+

Wat een super leuke vrouw

Posted on 28 november 2015

smile

* & wat een super leuk bruidspaar! *

Hoe leuk is het als je na afloop een berichtje ontvangt dat het bruidspaar je zo waardeert.

Soms krijg ik ‘s nachts al een app’je! Word ik écht blij van. Zo’n simpel berichtje, tovert altijd een mega grote glimlach op mijn gezicht.

Of dat ik een half jaar na een huwelijk, op een zaterdagmiddag, via Messenger een berichtje ontvang met de volgende tekst:

Via Facebook heb ik je gevonden. Op de bruiloft van een vriendin van mij heb jij gesproken in het gemeentehuis in Nijkerk. Nu gaan mijn vriend en ik trouwen en zijn op zoek naar een BABS. Wij hadden vernomen dat jij ook buiten de gemeente echtparen mag trouwen? Nu is mijn vraag of je het leuk lijkt en natuurlijk kan om ons te trouwen …

Dit is toch te leuk om te horen, mijn weekend kon niet meer stuk. Dit vind ik een geweldig compliment!

De gemeente Nijkerk heeft een speciale ‘enquête trouwen in Nijkerk’ op de website staan. Want niet alleen ik, maar ook de bodes, de locatie of de mensen van Burgerzaken houden van complimentjes, maar ook van feedback. Tips zijn altijd welkom!

Als ik jullie trouw in een andere gemeente, dan plan ik altijd een terugkijkmoment met jullie in. Kletsen we gezellig bij! Wie weet hebben jullie dan ook al foto’s van de fotograaf ontvangen (want ook ik ben daar natuurlijk benieuwd naar).

Nieuwsgierig wat bruidsparen over mij zeggen?
Check dan het kopje mooie woorden van bruidsparen