Navigation Menu+

Kinderen op jullie bruiloft, één groot feest!

Posted on 15 januari 2018

*Kinderen op jullie bruiloft, één groot feest!*

Gaan jullie trouwen? Zijn er onder jullie gasten kinderen op jullie bruiloft? Zorg dan dat het voor de kinderen ook één groot feest wordt. Zodat jullie de dag lekker zorgeloos kunnen beleven. Vergeet daarnaast de voorbereiding en de afterpret niet!

Als B.A.B.S. geef ik jullie graag tips en inspiratie. Samen met mijn bruidsparen kijk ik altijd naar de mogelijkheden en wensen. Wie zijn de kinderen (van jezelf, van je broer of zus of van een goede vriendin)? Hoe oud zijn ze? Hoe stoer of verlegen zijn ze? Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen kunnen we de kinderen een functie geven.

Waarschijnlijk heb je al inspiratie opgedaan via internet, bijvoorbeeld via Pinterest, Instagram of Facebook. Hier zie je de liefste bruidsmeisjes/ bloemenmeisjes (en dan vooral in Frozen jurken ;-) ) voorbij komen én dan die stoere bruidsjonker met een bord ‘here comes the bride’ of als ‘ring security’ heb je vast ook gezien. Maar hoe leuk is het om er je eigen vorm aan te geven, passend bij jullie, de setting én vooral het kind! Want dan pas wordt het voor de kinderen op jullie bruiloft, één groot feest!

Door de dames van Trouwbeleving ben ik gevraagd om input te leveren voor een themablog over ‘kinderen op jullie bruiloft’. Wat zijn de mogelijkheden, de tips en de trends. De inspiratie die ik samen met The Wedding Nanny en Bloony’s Balloons heb gegeven kan je nalezen op de blog van Trouwbeleving.

Mocht je meer inspiratie wensen. Willen jullie samen met alle kinderen, familie en vrienden jullie liefde vieren en van jullie dag een onvergetelijke dag maken. Zodat niet alleen jullie, maar ook jullie aanwezige gasten (kinderen) met een big smile terug kunnen kijken op jullie persoonlijke en informele trouwceremonie. Neem gerust contact met mij op. Ik denk graag met jullie mee én ik kom jullie en de aanwezige kinderen graag trouwen op jullie favoriete locatie. Waar dan ook in Nederland!

Groet, Ilse