Navigation Menu+

De meisjes uit Sint Pancras

Posted on 1 mei 2015

*De fotograaf & De BABS*De meisjes uit Sint Pancras

Op 1 mei 2015 mocht ik Arnold & Arianne trouwen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek vroeg ik wie de fotograaf is (altijd nieuwsgierig). Arianne vertelde mij dat het de moeder is van kindje die bij haar in de klas heeft gezeten (Arianne is juf). Dat ik haar misschien wel kende, omdat ik ook Noord-Hollands praatte. Tja…. Noord-Holland is zo klein ;-). Volgens mij had Arianne het ‘stiekem’ op Facebook gezien, zonder dat Hedy & ik het wisten.

En toen bleek het gewoon Hedy te zijn! Dé Hedy die net als ik in Sint Pancras is opgegroeid en ook voor haar studie naar Amersfoort is verhuisd. We hebben elkaar daar pas leren kennen, via een wederzijdse vrienden. Onze levens kruizen elkaar af en toe. Zo ook nu weer. Na jaren ontmoeten deze twee meisjes uit Sint Pancras elkaar weer in de trouwzaal van de gemeente Nijkerk.

Ons verhaal lijkt in dit verband wel een sprookje. Dit heeft ons op een idee gebracht, onze eerste stappen naar een mooi & nieuw project…