Navigation Menu+

De groeten uit Groet

Posted on 10 april 2017

*De groeten uit Groet*


Vandaag is het de trouwdag van Danny en Manel. Vrienden van mijn zus. In 2015 mocht ik ze trouwen met een fris, anders, gezellig, leuk en creatieve ceremonie. Na de ceremonie lekker buiten borrelen, in april, hoe bijzonder is dat? In 2015 kon dat! De eerste échte warme lentedag van 2015 was een feit op vrijdag 10 april 2015. Dé dag dat Manel en Danny gingen trouwen, voor de wet in het kerkje van Groet. In de voorbereidingen hoop je op lekker weer,
maar als het dan ook écht zo is. Dan is het helemaal feest!

 

De meiden van de Zwart

Weet je wat nog meer feest & bijzonder was bij deze ceremonie?

De zusjes De Zwart mochten allebei een handtekening op de trouwakte van Danny & Manel zetten. Mijn zus Petra, als vriendin & getuige, en ik als BABS. Je zult vast begrijpen dat het een hele bijzondere ceremonie was. Persoonlijk én zoals Danny en Manel het graag wilden. Zo mocht ik Manel haar broer absoluut niet laten spreken, want anders was hij nu
nog steeds aan het woord. Manel was ook even verbaasd,
dat hij mij toch steeds corrigeerde en uiteindelijk het
woord van mij overnam. Niet wetende dat we dit van te voren
hadden doorgesproken.

 

Vier + twee = zes getuigen

Bruidsmeisje & BruidsjongenNaast de vier wettelijke getuigen, waren er ook nog twee extra getuigen: Tijs en Mikki, zoon en dochter van Danny en Manel. Want stiekem zijn zij natuurlijk de allerbelangrijkste getuigen!
Hoe leuk is het als je dan ook toestemming mag geven voor het huwelijk van jouw eigen vader en moeder met een handtekening of vingerafdruk, op een eigen kindertrouwakte.

 

Fris, anders, gezellig, leuk en creatief

Zo waren er nog meer persoonlijke details tijdens deze ceremonie. Het moest een onvergetelijk en gezellige dag worden. Met lekker eten en lekker lachen met de mensen die voor Danny en Manel dierbaar zijn. En gelachen dat hebben we zeker! Nieuwsgierig hoe Danny en Manel mij als BABS hebben ervaren? Check hun reactie op The Perfect Wedding.

Willen jullie ook een persoonlijke en informele ceremonie en daar je eigen creatieve invulling aangeven? Willen jullie net als Danny & Manel ook na twee jaar (& het liefst nog veel langer) met een big smile terug kijken op jullie familieceremonie? Bel of mail mij gerust. Ik denk graag met jullie mee én ik kom jullie graag trouwen op jullie favoriete locatie. Waar dan ook in Nederland!

 

Happy Anniversary, Danny & Manel!